13:30

IFK Täby HC

Referat: Trångsund IF - IFK Täby HC

Träningsmatch mot Täby
Team 07 får till en rivstart och sätter första målet i matchens första minut. Vi spelar snabbt och mycket fysiskt och vi har klart spelövertag, men Täby arbetar sig in i matchen mer och mer. Halvvägs in i första perioden är det mer spel i egen zon än i motståndarzon och sedan kvitterar Täby i numerärt överläge. Det blir många farliga lägen och Täby passar runt oss i sina anfall medans vi går en och en i våra anfall.
Perioden slutar 1-1 med 11-8 i skott.
I början av andra perioden tar Täby ledningen och man undrar hur detta ska gå. Vi tar tillbaks initiativet men det är fortfarande mycket spel i egen zon.
Vi följs åt till 3-3 kvittering med ett mycket snyggt trånkan uppspel halvvägs in i andra perioden.
Nu spelar vi vår hockey!
Det är trötta spelare som vill mer mot lika trötta motståndare och vi utökar ytterligare.
Matchen slutar 6-3 med skotten 24-15(11-8)(13-7)
Vi kör på ytterligare 10 min men jag tar inte med det här eftersom de inte är representativa för matchen som helhet.